Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lapidaria.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [e-mail]. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Gebruik onderstaand adres om te retourneren:

Lapidaria
Begoniasingel 69
6163BB, Geleen

Retourneren is niet mogelijk als:

  • Wij speciaal voor de klant een uniek artikel hebben gemaakt.
  • Een artikel specifiek voor de klant op maat gemaakt is.

Retourformulier:
Je kunt je retour doorgeven via jouw eigen account, per e-mail of telefonisch. Je kunt ook gebruik maken van het herroepingsformulier. Vul dit volledig in en stuur het samen met de artikelen naar ons terug.

Let op: laat ons altijd iets weten als je een artikel wil terugsturen. Wanneer je iets terugstuurt zonder bericht vooraf kunnen wij niet garanderen dat de retourzending juist verwerkt wordt en/of de kosten worden terugbetaald.

Terugbetalingen

Je krijgt van ons bericht zodra we je retour hebben verwerkt. We storten het bedrag terug binnen 14 werkdagen na verwerking van de retour. Afhankelijk van je eigen bank duurt het dan drie tot vijf werkdagen voordat het op je rekening staat.

Heb je alle artikelen uit je bestelling teruggestuurd? Dan storten wij ook de betaalde verzendkosten terug.

Heb je met een kortingscode betaald? Dan betalen we niet de waarde van de korting uit, je krijgt een nieuwe kortingscode die je weer in de webshop kunt besteden.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@lapidaria.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.